Nutriční hodnoty (Ajveniny mexické fazole)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 730 kJ / 1 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,71 g |
Tuky | 160,11 g |
– nasycené | 76,20 g |
– nenasycené | 82,74 g |
–– mononenasycené | 46,27 g |
–– polynenasycené | 36,47 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 14,66 g |
Cholesterol | 420 mg |
Sodík | 7,39 g |
Sůl | 17,80 g |
Sacharidy | 44,65 g |
– cukry | 23,95 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 sáčky 2 sáčky červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
100 g 100 g špeku (nebo slaniny) | Špek | 100 g |
500 g 500 g točeného salámu | Měkký salám | 500 g |
olej (dle potřeby) | Olej řepkový | |
1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
1 lžička 1 lžička majoránky | Majoránka sušená | 7 g |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |