Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ajveniny mexické fazole)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 730 kJ /
1 847 kcal
Bílkoviny53,21 g
– z toho živočišné bílkoviny48,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,71 g
Tuky160,11 g
– nasycené76,20 g
– nenasycené82,74 g
–– mononenasycené46,27 g
–– polynenasycené36,47 g
––– omega 30,15 g
Vláknina14,66 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 7,39 g
Sůl17,80 g
Sacharidy44,65 g
– cukry23,95 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 sáčky 2 sáčky červených fazolí Fazole červená ledvina
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
100 g 100 g špeku (nebo slaniny) Špek 100 g
500 g 500 g točeného salámu Měkký salám 500 g
olej (dle potřeby) Olej řepkový
1 1 feferonka Chilli paprička čerstvá
3 lžíce 3 lžíce kečupu Kečup sladký 45 ml
1 lžičku 1 lžičku sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička vegety Kořenící směs sypká 5 g
1 lžička 1 lžička majoránky Majoránka sušená 7 g
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.