Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s mletým masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 518 kJ /
841 kcal
Bílkoviny106,00 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,50 g
Tuky21,33 g
– nasycené5,15 g
– nenasycené10,50 g
–– mononenasycené9,15 g
–– polynenasycené1,35 g
––– omega 30,13 g
Vláknina7,15 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 270 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy52,65 g
– cukry3,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového mletého masa Vepřová plec 500 g
6-7 6-7 velkých brambor Brambor zimní 325 g
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
mražená kukuřice (dle potřeby) Kukuřice mražená
stroužek stroužek česneku Česnek čerstvý
3 špetky 3 špetky majoránky Majoránka sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
kousek kousek sýra (na posypání ale nemusí být) Sýr kravský tvrdý 30%
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.