Nutriční hodnoty (Kočičák (lepenice trochu jinak))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 616 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,76 g |
Tuky | 1,54 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,47 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 121,80 g |
– cukry | 26,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g oloupaných brambor | Brambor zimní | 600 g |
300 g 300 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 300 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |