Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí saltimbocca s rizotem a vinnou redukcí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 614 kJ /
3 015 kcal
Bílkoviny149,36 g
– z toho živočišné bílkoviny129,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,47 g
Tuky90,68 g
– nasycené26,58 g
– nenasycené61,45 g
–– mononenasycené50,10 g
–– polynenasycené11,35 g
––– omega 30,39 g
Vláknina8,76 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 3,74 g
Sůl9,15 g
Sacharidy318,36 g
– cukry94,73 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí pečeně Hovězí kotleta s kostí 600 g
80 g 80 g schwarzwaldské šunky Šunka parmská 80 g
oregano Oregano sušené
sůl Sůl mořská
barevný pepř Pepř barevný
olivový olej na opečení Olej olivový
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
50 ml 50 ml balsamikového octa Ocet balsamikový bílý 50 ml
100 g 100 g medu Med nepasterovaný 100 g
barevný pepř Pepř barevný
240 g 240 g rýže Rýže bílá 240 g
350 ml 350 ml kuřecího vývaru (nebo bujón) Vývar kuřecí 350 ml
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
50 ml 50 ml olivového oleje Olej olivový 50 ml
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
snítka snítka tymiánu (nebo špetka sušeného) Tymián sušený
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.