Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bábovka se šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie23 511 kJ /
5 619 kcal
Bílkoviny97,48 g
– z toho živočišné bílkoviny62,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,00 g
Tuky317,36 g
– nasycené182,52 g
– nenasycené113,75 g
–– mononenasycené99,10 g
–– polynenasycené14,65 g
––– omega 31,52 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 2,31 g
Sodík 761 mg
Sůl1,71 g
Sacharidy587,30 g
– cukry365,10 g
––– laktóza19,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
300 g 300 g cukru moučka Cukr bílý 300 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 g 100 g nastrouhané čokolády (mléčné nebo na vaření) Čokoláda mléčná 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.