Nutriční hodnoty (Bábovka se šlehačkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 20
Energie | 23 511 kJ / 5 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,00 g |
Tuky | 317,36 g |
– nasycené | 182,52 g |
– nenasycené | 113,75 g |
–– mononenasycené | 99,10 g |
–– polynenasycené | 14,65 g |
––– omega 3 | 1,52 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 2,31 g |
Sodík | 761 mg |
Sůl | 1,71 g |
Sacharidy | 587,30 g |
– cukry | 365,10 g |
––– laktóza | 19,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
300 g 300 g cukru moučka | Cukr bílý | 300 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 g 100 g nastrouhané čokolády (mléčné nebo na vaření) | Čokoláda mléčná 30% | 100 g |