Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králík v košilce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 032 kJ /
725 kcal
Bílkoviny15,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,38 g
Tuky34,46 g
– nasycené2,78 g
– nenasycené30,04 g
–– mononenasycené20,88 g
–– polynenasycené9,16 g
––– omega 32,71 g
Vláknina34,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 63 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy84,00 g
– cukry18,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vykostěné králíčí maso ze stehen a hřbetu Králík stehna
vepřová blána (tuková blána, košilka) o rozměru cca 40x30 cm Vepřová blána
150 150 g tenkých plátků mastnější slanina (anglická, česnekový bok apod.) Vepřový bok uzený
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 pl 1 pl oleje Olej řepkový 11 ml
sůl Sůl mořská
rajčatová šťáva Šťáva z rajčete
1 kl 1 kl Solamylu Bramborový škrob 5 g
150 ml 150 ml rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 150 ml
2 pl 2 pl oleje Olej řepkový 22 ml
1 pl 1 pl koření Čubrica Čubrica
3 3 prolisované stroužky česneku Česnek čerstvý 210 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.