Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí tavený sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 293 kJ /
309 kcal
Bílkoviny27,56 g
– z toho živočišné bílkoviny27,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky18,06 g
– nasycené11,24 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené5,08 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,07 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 925 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy9,06 g
– cukry9,06 g
––– laktóza9,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g tvarohu (ideálně plnotučného) Tvaroh polotučný 250 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky jedlé sody bicarbony Jedlá soda 3 g
sůl Sůl mořská
nastrouhaná klobása Klobása
mletý kmín Kmín mletý
podušené žampiony Žampion čerstvý
česnek Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.