Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Půlnoční kuřecí kousky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 060 kJ /
2 882 kcal
Bílkoviny91,29 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny86,04 g
Tuky163,71 g
– nasycené65,23 g
– nenasycené95,20 g
–– mononenasycené75,38 g
–– polynenasycené19,82 g
––– omega 32,86 g
Vláknina83,54 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 7,30 g
Sůl18,00 g
Sacharidy222,72 g
– cukry37,57 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
150 g 150 g slaniny Špek 150 g
8 8 kuřecích paliček nebo horních stehen Paličky kuřecí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
asi 3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžičky 2 lžičky protlaku Protlak rajčatový 10 g
400 g 400 g sekaných sterilovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
400 g 400 g bílých fazolí ve slaném nálevu Fazole v konzervě 400 g
cukr dle chuti Cukr bílý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
cca 300 ml 300 ml vody Voda 300 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.