Nutriční hodnoty (Zelňačka z hlávkového zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 459 kJ / 349 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,99 g |
Tuky | 2,68 g |
– nasycené | 0,78 g |
– nenasycené | 1,59 g |
–– mononenasycené | 0,27 g |
–– polynenasycené | 1,32 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 26,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 54,32 g |
– cukry | 20,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 hlávky 1/4 hlávky menšího zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1 1 klobása | Klobása | |
2-3 2-3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
5 kuliček 5 kuliček nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
jíška | Jíška máslová | |
citronová šťáva (nebo ocet) | Šťáva z citrónu |