Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelňačka z hlávkového zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 459 kJ /
349 kcal
Bílkoviny14,99 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,99 g
Tuky2,68 g
– nasycené0,78 g
– nenasycené1,59 g
–– mononenasycené0,27 g
–– polynenasycené1,32 g
––– omega 30,01 g
Vláknina26,08 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 468 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy54,32 g
– cukry20,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 hlávky 1/4 hlávky menšího zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
1 1 klobása Klobása
2-3 2-3 bobkové listy Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
kmín Kmín
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g
sůl Sůl mořská
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
jíška Jíška máslová
citronová šťáva (nebo ocet) Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.