Nutriční hodnoty (Rebarborový moučník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 180 kJ / 3 867 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,00 g |
Tuky | 159,25 g |
– nasycené | 27,27 g |
– nenasycené | 122,63 g |
–– mononenasycené | 36,85 g |
–– polynenasycené | 85,78 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 21,75 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 293 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 523,55 g |
– cukry | 241,70 g |
––– laktóza | 6,38 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 150 g |
300 ml 300 ml vody | Voda | 300 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
200 ml 200 ml krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
125 ml 125 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 125 ml |
125 ml 125 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 125 ml |
375 ml 375 ml polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
200 g 200 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 200 g |
250 g 250 g jemného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 kokosový pudink bez vaření | Puding v prášku | |
50 g 50 g šlehačky v prášku | Šlehačka v prášku | 50 g |
3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá | |
tuk na vymazání formy | Margarín |