Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rebarborový moučník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 180 kJ /
3 867 kcal
Bílkoviny63,69 g
– z toho živočišné bílkoviny22,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,00 g
Tuky159,25 g
– nasycené27,27 g
– nenasycené122,63 g
–– mononenasycené36,85 g
–– polynenasycené85,78 g
––– omega 30,12 g
Vláknina21,75 g
Cholesterol 541 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy523,55 g
– cukry241,70 g
––– laktóza6,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g rebarbory Rebarbora čerstvá 150 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 ml 200 ml krupicového cukru Cukr bílý 200 g
125 ml 125 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 125 ml
125 ml 125 ml plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5% 125 ml
375 ml 375 ml polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
200 g 200 g rebarbory Rebarbora čerstvá 200 g
250 g 250 g jemného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 1 kokosový pudink bez vaření Puding v prášku
50 g 50 g šlehačky v prášku Šlehačka v prášku 50 g
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá
tuk na vymazání formy Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.