Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s okurkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 642 kJ /
1 109 kcal
Bílkoviny32,16 g
– z toho živočišné bílkoviny5,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,36 g
Tuky16,90 g
– nasycené9,80 g
– nenasycené5,23 g
–– mononenasycené4,61 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,23 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 49 mg
Sodík 216 mg
Sůl0,19 g
Sacharidy192,66 g
– cukry30,96 g
––– laktóza8,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
1 1 velká salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
5 lžic 5 lžic octu Ocet lihový 75 ml
pepř Pepř černý
1 špetka 1 špetka cukru Cukr bílý
1 svazek 1 svazek petrželové natě Petržel nať čerstvá 60 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
125 g 125 g kyselé smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
4-5 lžic 4-5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 67.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.