Nutriční hodnoty (Bramborový salát s okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 642 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,36 g |
Tuky | 16,90 g |
– nasycené | 9,80 g |
– nenasycené | 5,23 g |
–– mononenasycené | 4,61 g |
–– polynenasycené | 0,63 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 33,80 g |
Cholesterol | 49 mg |
Sodík | 216 mg |
Sůl | 0,19 g |
Sacharidy | 192,66 g |
– cukry | 30,96 g |
––– laktóza | 8,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 velká salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
5 lžic 5 lžic octu | Ocet lihový | 75 ml |
pepř | Pepř černý | |
1 špetka 1 špetka cukru | Cukr bílý | |
1 svazek 1 svazek petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 60 g |
1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
125 g 125 g kyselé smetany | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
4-5 lžic 4-5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 67.5 ml |