Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Korpus od cukrářky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 250 kJ /
1 972 kcal
Bílkoviny66,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky41,80 g
– nasycené9,90 g
– nenasycené19,90 g
–– mononenasycené14,40 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,34 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 499 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy329,50 g
– cukry190,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
1/2 1/2 kypřícího prášku Kypřící prášek
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.