Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolové lusky jako příloha k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 968 kJ /
948 kcal
Bílkoviny11,68 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,18 g
Tuky85,51 g
– nasycené41,43 g
– nenasycené43,03 g
–– mononenasycené36,48 g
–– polynenasycené6,55 g
––– omega 30,10 g
Vláknina21,10 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy25,60 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mražených fazolových lusků Fazolky mražené 300 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
olivový olej Olej olivový
1 1 cibule (není nutná) Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.