Nutriční hodnoty (Fazolové lusky jako příloha k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 968 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
Tuky | 85,51 g |
– nasycené | 41,43 g |
– nenasycené | 43,03 g |
–– mononenasycené | 36,48 g |
–– polynenasycené | 6,55 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 21,10 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 25,60 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 300 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
olivový olej | Olej olivový | |
1 1 cibule (není nutná) | Cibule čerstvá | 70 g |