Nutriční hodnoty (Karbanátky z trouby na paprikovém salátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 551 kJ / 1 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,28 g |
Tuky | 91,62 g |
– nasycené | 28,14 g |
– nenasycené | 55,92 g |
–– mononenasycené | 42,78 g |
–– polynenasycené | 13,13 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 17,72 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 625 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 78,21 g |
– cukry | 35,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky pikantní slaniny | Špek | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 15 g |
3 lžičky 3 lžičky strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
olej na potření | Olej řepkový | |
3 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |