Nutriční hodnoty (Moravský králík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 120 kJ / 1 702 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,96 g |
Tuky | 160,05 g |
– nasycené | 10,95 g |
– nenasycené | 142,14 g |
–– mononenasycené | 100,56 g |
–– polynenasycené | 41,57 g |
––– omega 3 | 12,90 g |
Vláknina | 11,41 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 41,05 g |
– cukry | 13,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík | Králík | |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl | Sůl mořská |