Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové špízy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 076 kJ /
735 kcal
Bílkoviny103,95 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,45 g
Tuky22,06 g
– nasycené5,37 g
– nenasycené11,13 g
–– mononenasycené9,45 g
–– polynenasycené1,68 g
––– omega 30,10 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 273 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy26,70 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřová plec Vepřová plec 500 g
1 1 červená paprika (kapie) Paprika červená čerstvá 150 g
slanina Špek
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.