Nutriční hodnoty (Vepřové špízy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 076 kJ / 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
Tuky | 22,06 g |
– nasycené | 5,37 g |
– nenasycené | 11,13 g |
–– mononenasycené | 9,45 g |
–– polynenasycené | 1,68 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 273 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 26,70 g |
– cukry | 20,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřová plec | Vepřová plec | 500 g |
1 1 červená paprika (kapie) | Paprika červená čerstvá | 150 g |
slanina | Špek | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |