Nutriční hodnoty (Naložená kýta pro Janču Remkovou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 924 kJ / 1 416 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 152,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,20 g |
Tuky | 59,28 g |
– nasycené | 11,25 g |
– nenasycené | 35,28 g |
–– mononenasycené | 27,12 g |
–– polynenasycené | 8,16 g |
––– omega 3 | 1,22 g |
Vláknina | 3,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,97 g |
Sacharidy | 49,35 g |
– cukry | 9,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 600 g 600 g vepřové kýty (5 plátků) | Vepřová kýta | 600 g |
3 3 velká vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 52.5 g |
kávová lžička lžička vegety | Kořenící směs sypká | |
200 ml 200 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
asi 3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky (rovné) prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
případně česnek | Česnek čerstvý | |
olej | Olej řepkový |