Nutriční hodnoty (Roast beef)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 774 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 127,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
Tuky | 103,18 g |
– nasycené | 19,94 g |
– nenasycené | 79,07 g |
–– mononenasycené | 65,94 g |
–– polynenasycené | 13,13 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 3,47 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 1,66 g |
Sůl | 3,93 g |
Sacharidy | 37,44 g |
– cukry | 9,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500-700 g 500-700 g vysokého roštěnce (záleží pro kolik osob) | Hovězí roštěnec | 600 g |
40 g 40 g jemná hořčice (může být dijon) | Hořčice plnotučná | 40 g |
40 g 40 g hrubozrnná hořčice | Hořčice hrubozrnná | 40 g |
40 g 40 g kečup (nebo rajčatové pyré) | Kečup sladký | 40 ml |
mletý pepř (4 barev) | Pepř černý mletý | |
5 lžíc 5 lžíc olivový olej | Olej olivový | 55 ml |
mořská sůl jemná | Sůl mořská | |
bylinky (podle chuti) | Petržel nať čerstvá |