Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mramorová podkova s domácím marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie48 100 kJ /
11 496 kcal
Bílkoviny215,82 g
– z toho živočišné bílkoviny144,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,36 g
Tuky430,94 g
– nasycené67,30 g
– nenasycené319,09 g
–– mononenasycené226,43 g
–– polynenasycené92,66 g
––– omega 325,46 g
Vláknina31,50 g
Cholesterol 2,23 g
Sodík 1,93 g
Sůl5,60 g
Sacharidy1 672,92 g
– cukry1 280,52 g
––– laktóza97,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 vajec Vejce slepičí 560 g
480 g 480 g mletého cukru Cukr bílý 480 g
2 2 vanilínové cukry Cukr vanilkový
300 ml 300 ml oleje Olej řepkový 300 ml
200 ml 200 ml vroucí vody Voda 200 ml
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
2 2 prášky do pečiva Kypřící prášek 24 g
3 PL 3 PL kakaa Kakao prášek 75 g
2 2 másla ušlehané Máslo kravské 2 g
plechovka plechovka Salka Mléko kondenzované slazené
1 1 máslo ušlehané Máslo kravské 1 g
káva Káva espresso
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru Cukr bílý 62.5 g
domácí marcipán na potáhnutí Marcipán
cukrářské zdobení Cukrářské zdobení
(místo marcipánu můžeme ozdobit krémem a dozdobit dle fantazie) Marcipán
250 g 250 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 250 g
500 g 500 g cukru moučka Cukr bílý 500 g
1 PL 1 PL mandlového aroma Aroma mandlové 15 ml
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce medu Med nepasterovaný 126 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.