Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rožky a žemle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 192 kJ /
4 826 kcal
Bílkoviny139,88 g
– z toho živočišné bílkoviny18,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny121,00 g
Tuky132,46 g
– nasycené15,82 g
– nenasycené106,02 g
–– mononenasycené69,12 g
–– polynenasycené36,90 g
––– omega 39,26 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 6,24 g
Sůl15,51 g
Sacharidy752,00 g
– cukry70,50 g
––– laktóza14,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladká mouka Mouka pšeničná hladká 1000 g
3 dcl 3 dcl voda Voda 300 ml
3 dcl 3 dcl mléko Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 dcl 1 dcl olej Olej řepkový 100 ml
40 g 40 g droždí Droždí pekařské lisované 40 g
1 PL 1 PL soli Sůl mořská 15 g
1 KL 1 KL cukru Cukr bílý 5 g
1 1 vajíčko na potření Vejce slepičí 70 g
(a 0,5 dcl (a 0,5 dcl osolenej vody).

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.