Nutriční hodnoty (Karamelový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 044 kJ / 5 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 95,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 201,02 g |
– nasycené | 107,46 g |
– nenasycené | 75,45 g |
–– mononenasycené | 65,71 g |
–– polynenasycené | 9,74 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 14,30 g |
Cholesterol | 2,26 g |
Sodík | 1,17 g |
Sůl | 2,95 g |
Sacharidy | 682,20 g |
– cukry | 578,40 g |
––– laktóza | 50,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
7 PL 7 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 105 g |
5 PL 5 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 litr 1 litr mléka (ne odstředěného) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1 1 zlatý klas | Puding v prášku | |
5 PL 5 PL polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 55 g |
300 g 300 g krystalového cukru | Cukr bílý | 300 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
2 2 šlehačky | Šlehačka 35% | |
8 PL 8 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 120 g |
1 1 navršená PL želatinového ztužovače (Dr.Oetker, co se míchá s vodou) | Ztužovač želatinový |