Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 044 kJ /
5 030 kcal
Bílkoviny115,81 g
– z toho živočišné bílkoviny95,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky201,02 g
– nasycené107,46 g
– nenasycené75,45 g
–– mononenasycené65,71 g
–– polynenasycené9,74 g
––– omega 30,75 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 1,17 g
Sůl2,95 g
Sacharidy682,20 g
– cukry578,40 g
––– laktóza50,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
7 PL 7 PL krystalového cukru Cukr bílý 105 g
5 PL 5 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1 litr 1 litr mléka (ne odstředěného) Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 1 zlatý klas Puding v prášku
5 PL 5 PL polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 55 g
300 g 300 g krystalového cukru Cukr bílý 300 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
2 2 šlehačky Šlehačka 35%
8 PL 8 PL krystalového cukru Cukr bílý 120 g
1 1 navršená PL želatinového ztužovače (Dr.Oetker, co se míchá s vodou) Ztužovač želatinový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.