Nutriční hodnoty (Zelný salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 891 kJ / 213 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 10,81 g |
– nasycené | 0,89 g |
– nenasycené | 9,35 g |
–– mononenasycené | 6,38 g |
–– polynenasycené | 2,97 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 8,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 20,20 g |
– cukry | 14,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 200 g |
50 g 50 g jablek | Jablko čerstvé | 50 g |
10 g 10 g oleje | Olej řepkový | 10 ml |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
ocet (nebo citronová šťáva) | Ocet lihový | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín |