Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie891 kJ /
213 kcal
Bílkoviny4,48 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,48 g
Tuky10,81 g
– nasycené0,89 g
– nenasycené9,35 g
–– mononenasycené6,38 g
–– polynenasycené2,97 g
––– omega 30,83 g
Vláknina8,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 42 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,20 g
– cukry14,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 200 g
50 g 50 g jablek Jablko čerstvé 50 g
10 g 10 g oleje Olej řepkový 10 ml
trochu trochu cukru Cukr bílý
ocet (nebo citronová šťáva) Ocet lihový
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.