Nutriční hodnoty (Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 88,41 g |
– nasycené | 6,21 g |
– nenasycené | 78,50 g |
–– mononenasycené | 55,49 g |
–– polynenasycené | 23,01 g |
––– omega 3 | 7,22 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 45,65 g |
– cukry | 27,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 silnější plátky krkovičky | Vepřová krkovice | |
4 dcl 4 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 400 ml |
8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
2 stroužky 2 stroužky rozmačkaného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |