Nutriční hodnoty (Krůtí roláda plněná zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 395 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
Tuky | 51,08 g |
– nasycené | 20,66 g |
– nenasycené | 24,36 g |
–– mononenasycené | 19,12 g |
–– polynenasycené | 5,24 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 601 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,82 g |
Sacharidy | 47,64 g |
– cukry | 25,24 g |
––– laktóza | 17,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 300 g plát krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 hrnek 1 hrnek mražené zeleninové směsi Mochovanka | Mrkev mražená | |
kousek kousek červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
2 2 cm plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
60 g 60 g celeru | Celer bulva čerstvá | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
1 1 bujón | Bujón hovězí | 10 g |
1/4 1/4 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
350-400 ml 350-400 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 375 ml |