Nutriční hodnoty (Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 334 kJ / 80 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 1,22 g |
– nasycené | 0,61 g |
– nenasycené | 0,52 g |
–– mononenasycené | 0,30 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 14,61 g |
– cukry | 1,01 g |
––– laktóza | 0,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kelímek 1 kelímek povidel | Povidla | |
1 1 máslo | Máslo kravské | 1 g |
panák panák domácí slivovice | Slivovice | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
hrst hrst sušených švestek | Švestky sušené | |
špetka špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
špetka špetka perníkového koření | Perníkové koření | |
Uzená krkovička | Vepřová krkovice uzená | |
Vídeňský knedlík jako příloha | Knedlík špekový |