Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie334 kJ /
80 kcal
Bílkoviny2,31 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky1,22 g
– nasycené0,61 g
– nenasycené0,52 g
–– mononenasycené0,30 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,61 g
– cukry1,01 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kelímek 1 kelímek povidel Povidla
1 1 máslo Máslo kravské 1 g
panák panák domácí slivovice Slivovice
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
1/2 l 1/2 l vody Voda 500 ml
cukr dle chuti Cukr bílý
hrst hrst rozinek Rozinky
hrst hrst sušených švestek Švestky sušené
špetka špetka mleté skořice Skořice ceylonská mletá
špetka špetka perníkového koření Perníkové koření
Uzená krkovička Vepřová krkovice uzená
Vídeňský knedlík jako příloha Knedlík špekový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.