Nutriční hodnoty (Štrúdl s karamelizovanými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 960 kJ / 2 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,55 g |
Tuky | 198,06 g |
– nasycené | 50,82 g |
– nenasycené | 129,50 g |
–– mononenasycené | 52,80 g |
–– polynenasycené | 76,70 g |
––– omega 3 | 11,18 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 223 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 202,75 g |
– cukry | 14,85 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce vlažné vody | Voda | 36 ml |
1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
trochu trochu strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
trochu trochu mléka na pomašlování | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
jablka | Jablko čerstvé | |
130 g 130 g vlašských ořechů (celých) | Vlašské ořechy | 130 g |
cukr krystal | Cukr bílý | |
cukr moučka | Cukr bílý | |
50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
skořice | Skořice ceylonská |