Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl s karamelizovanými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 960 kJ /
2 858 kcal
Bílkoviny58,58 g
– z toho živočišné bílkoviny9,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,55 g
Tuky198,06 g
– nasycené50,82 g
– nenasycené129,50 g
–– mononenasycené52,80 g
–– polynenasycené76,70 g
––– omega 311,18 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 223 mg
Sůl0,51 g
Sacharidy202,75 g
– cukry14,85 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce vlažné vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce octa Ocet lihový 15 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
trochu trochu strouhanky Strouhanka pšeničná
trochu trochu mléka na pomašlování Mléko kravské polotučné 1,5%
jablka Jablko čerstvé
130 g 130 g vlašských ořechů (celých) Vlašské ořechy 130 g
cukr krystal Cukr bílý
cukr moučka Cukr bílý
50 g 50 g rozpuštěného másla Máslo kravské 50 g
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.