Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Guláš z ledvinek a jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 905 kJ /
1 411 kcal
Bílkoviny150,74 g
– z toho živočišné bílkoviny143,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,34 g
Tuky58,34 g
– nasycené16,40 g
– nenasycené20,00 g
–– mononenasycené14,92 g
–– polynenasycené5,07 g
––– omega 30,13 g
Vláknina18,25 g
Cholesterol 2,78 g
Sodík 5,95 g
Sůl15,20 g
Sacharidy67,20 g
– cukry14,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g ledvinek (2 kusy) Ledviny vepřové 400 g
400 g 400 g vepřových jater Játra vepřová 400 g
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 lžíce 2 lžíce gulášového koření Koření Argentina 30 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.