Nutriční hodnoty (Guláš z ledvinek a jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,34 g |
Tuky | 58,34 g |
– nasycené | 16,40 g |
– nenasycené | 20,00 g |
–– mononenasycené | 14,92 g |
–– polynenasycené | 5,07 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 18,25 g |
Cholesterol | 2,78 g |
Sodík | 5,95 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 67,20 g |
– cukry | 14,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g ledvinek (2 kusy) | Ledviny vepřové | 400 g |
400 g 400 g vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
3 3 střední cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 lžíce 2 lžíce gulášového koření | Koření Argentina | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
sůl | Sůl mořská |