Nutriční hodnoty (Dvoubarevný ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 046 kJ / 5 030 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,00 g |
Tuky | 265,80 g |
– nasycené | 57,40 g |
– nenasycené | 183,50 g |
–– mononenasycené | 97,40 g |
–– polynenasycené | 86,10 g |
––– omega 3 | 10,14 g |
Vláknina | 29,00 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 930 mg |
Sůl | 2,76 g |
Sacharidy | 536,60 g |
– cukry | 210,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g tuku | Margarín | 250 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
minerálka (nebo mléko) | Voda minerální | |
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
drobné ovoce: ostružiny, rybíz, jahody | Jahody čerstvé |