Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy á la "Hraběnka")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 074 kJ /
4 559 kcal
Bílkoviny81,52 g
– z toho živočišné bílkoviny27,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,60 g
Tuky158,55 g
– nasycené16,96 g
– nenasycené127,13 g
–– mononenasycené88,61 g
–– polynenasycené38,52 g
––– omega 310,58 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 355 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy682,26 g
– cukry319,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku horké vody Voda 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
100 g 100 g cukru - ušleháme tuhý sníh Cukr bílý 100 g
6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.