Nutriční hodnoty (Jablkové řezy á la "Hraběnka")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 074 kJ / 4 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,60 g |
Tuky | 158,55 g |
– nasycené | 16,96 g |
– nenasycené | 127,13 g |
–– mononenasycené | 88,61 g |
–– polynenasycené | 38,52 g |
––– omega 3 | 10,58 g |
Vláknina | 38,40 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 355 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 682,26 g |
– cukry | 319,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku horké vody | Voda | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
100 g 100 g cukru - ušleháme tuhý sníh | Cukr bílý | 100 g |
6 6 jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy |