Nutriční hodnoty (Vanilkovo-kakaové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 20 734 kJ / 4 956 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 71,16 g |
Tuky | 171,62 g |
– nasycené | 26,97 g |
– nenasycené | 132,60 g |
–– mononenasycené | 91,95 g |
–– polynenasycené | 40,65 g |
––– omega 3 | 10,86 g |
Vláknina | 31,90 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 483 mg |
Sůl | 1,43 g |
Sacharidy | 730,43 g |
– cukry | 326,23 g |
––– laktóza | 25,73 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce práškového kakaa | Kakao prášek | 75 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 24 g |