Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilkovo-kakaové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 734 kJ /
4 956 kcal
Bílkoviny106,37 g
– z toho živočišné bílkoviny35,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny71,16 g
Tuky171,62 g
– nasycené26,97 g
– nenasycené132,60 g
–– mononenasycené91,95 g
–– polynenasycené40,65 g
––– omega 310,86 g
Vláknina31,90 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 483 mg
Sůl1,43 g
Sacharidy730,43 g
– cukry326,23 g
––– laktóza25,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce práškového kakaa Kakao prášek 75 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru krupice Cukr bílý 24 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.