Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená jablka s motýlky v tvarůžkové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 041 kJ /
1 683 kcal
Bílkoviny47,78 g
– z toho živočišné bílkoviny20,37 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,41 g
Tuky60,05 g
– nasycené28,49 g
– nenasycené24,85 g
–– mononenasycené19,98 g
–– polynenasycené4,87 g
––– omega 30,99 g
Vláknina24,13 g
Cholesterol 631 mg
Sodík 271 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy213,34 g
– cukry59,05 g
––– laktóza4,04 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
200 g 200 g těstovin farfalle (motýlci) Těstoviny pšeničné 200 g
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml
sůl Sůl mořská
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 2 vrchovaté lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
2-2,5 dl 2-2,5 dl zeleninového vývaru (nebo masového) Vývar zeleninový 225 ml
3 3 tvarůžky Tvarůžky
špetka špetka mletého bílého pepře Pepř bílý
4 lžíce 4 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
3-4 lístky 3-4 lístky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
0,2 dl 0,2 dl jableč­né pálenky Slivovice 20.000000298023224 ml
tuk na vymazání Margarín
několik několik máslových vloček na povrch Vločky ovesné

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.