Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký zeleninový salát s rybou na másle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 543 kJ /
2 281 kcal
Bílkoviny159,40 g
– z toho živočišné bílkoviny144,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,84 g
Tuky155,87 g
– nasycené53,87 g
– nenasycené93,07 g
–– mononenasycené42,67 g
–– polynenasycené50,40 g
––– omega 32,24 g
Vláknina15,71 g
Cholesterol 814 mg
Sodík 1,61 g
Sůl3,58 g
Sacharidy52,24 g
– cukry33,94 g
––– laktóza0,64 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 filety 4 filety z ryby Treska filet 800 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 1 ledový salát Salát ledový čerstvý 400 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá
3-4 3-4 rajčata Rajče červené čerstvé 210 g
2 2 čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 300 g
100 ml 100 ml majonézy Majonéza 100 g
1 1 bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
2 lžičky 2 lžičky hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1 lžíce 1 lžíce kopru Kopr nať čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.