Nutriční hodnoty (Lehký zeleninový salát s rybou na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 543 kJ / 2 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 144,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,84 g |
Tuky | 155,87 g |
– nasycené | 53,87 g |
– nenasycené | 93,07 g |
–– mononenasycené | 42,67 g |
–– polynenasycené | 50,40 g |
––– omega 3 | 2,24 g |
Vláknina | 15,71 g |
Cholesterol | 814 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,58 g |
Sacharidy | 52,24 g |
– cukry | 33,94 g |
––– laktóza | 0,64 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety z ryby | Treska filet | 800 g |
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
1 1 okurka | Okurka salátová čerstvá | |
3-4 3-4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 210 g |
2 2 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
2 lžičky 2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |