Nutriční hodnoty (Salát z hlávkového zelí a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 009 kJ / 480 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,25 g |
Tuky | 35,20 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 31,16 g |
–– mononenasycené | 21,85 g |
–– polynenasycené | 9,31 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 8,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 206 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 32,36 g |
– cukry | 23,14 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g karotky (nebo mrkve) | Mrkev čerstvá | 150 g |
150 g 150 g hlávkového bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 150 g |
4 lžíce 4 lžíce 4% octa (nebo citronové šťávy) | Ocet lihový | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
petrželová nať (sekaná) | Petržel nať čerstvá |