Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z hlávkového zelí a mrkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 009 kJ /
480 kcal
Bílkoviny4,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,25 g
Tuky35,20 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené31,16 g
–– mononenasycené21,85 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 32,81 g
Vláknina8,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 206 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy32,36 g
– cukry23,14 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g karotky (nebo mrkve) Mrkev čerstvá 150 g
150 g 150 g hlávkového bílého zelí Zelí bílé čerstvé 150 g
4 lžíce 4 lžíce 4% octa (nebo citronové šťávy) Ocet lihový 60 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžička 1 lžička medu Med nepasterovaný 18 g
1 lžička 1 lžička hořčice Hořčice plnotučná 5 g
trochu trochu soli Sůl mořská
petrželová nať (sekaná) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.