Nutriční hodnoty (Ježci - povidlové buchty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 9 140 kJ / 2 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,25 g |
| Tuky | 83,69 g |
| – nasycené | 8,97 g |
| – nenasycené | 68,40 g |
| –– mononenasycené | 47,96 g |
| –– polynenasycené | 20,44 g |
| ––– omega 3 | 5,78 g |
| Vláknina | 12,75 g |
| Cholesterol | 268 mg |
| Sodík | 181 mg |
| Sůl | 0,36 g |
| Sacharidy | 300,43 g |
| – cukry | 50,10 g |
| ––– laktóza | 7,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| 70 ml 70 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
| 35 g 35 g cukru | Cukr bílý | 35 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1,5 kl 1,5 kl sušených kvasnic | Droždí sušené | 7.5 g |
| povidla | Povidla | |
| olej na potření | Olej řepkový | |
| rozinky jako oči | Rozinky |