Nutriční hodnoty (Rajská polévka s balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 874 kJ / 209 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,81 g |
Tuky | 16,79 g |
– nasycené | 2,48 g |
– nenasycené | 14,27 g |
–– mononenasycené | 11,82 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 4,08 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 11,75 g |
– cukry | 3,46 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velká konzerva sterelizovaných rajčat | Rajče červené čerstvé | 60 g |
velký protlak | Protlak rajčatový | |
1,5 lžíce 1,5 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 špetky 2 špetky sušené bazalky | Bazalka sušená | |
2 špetky 2 špetky oregána | Oregano sušené | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 10 g |
voda | Voda | |
balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |