Nutriční hodnoty (Bábovka ořechová)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 18 942 kJ / 4 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,20 g |
Tuky | 255,92 g |
– nasycené | 21,08 g |
– nenasycené | 210,80 g |
–– mononenasycené | 112,68 g |
–– polynenasycené | 98,12 g |
––– omega 3 | 22,18 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 1,38 g |
Sacharidy | 473,23 g |
– cukry | 247,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
240 g 240 g cukru krupice | Cukr bílý | 240 g |
160 ml 160 ml oleje | Olej řepkový | 160 ml |
280 g 280 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 280 g |
120 g 120 g ořechů | Vlašské ořechy | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
0,5 0,5 vanilkového cukru | Cukr vanilkový | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |