Nutriční hodnoty (Filé z candáta s omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,74 g |
Tuky | 11,62 g |
– nasycené | 1,73 g |
– nenasycené | 9,57 g |
–– mononenasycené | 7,93 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 41,42 g |
– cukry | 32,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 filé z candáta s kůží asi po 175 g | Candát filet | |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
estragon | Estragon sušený | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
2 lžičky 2 lžičky celozrnné hořčice | Hořčice kremžská |