Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Filé z candáta s omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 273 kJ /
304 kcal
Bílkoviny3,74 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,74 g
Tuky11,62 g
– nasycené1,73 g
– nenasycené9,57 g
–– mononenasycené7,93 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,05 g
Vláknina11,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 32 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy41,42 g
– cukry32,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 filé z candáta s kůží asi po 175 g Candát filet
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
petrželka Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
estragon Estragon sušený
pažitka Pažitka čerstvá
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
2 lžičky 2 lžičky celozrnné hořčice Hořčice kremžská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.