Nutriční hodnoty (Halušky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 538 kJ / 3 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,95 g |
Tuky | 230,59 g |
– nasycené | 121,36 g |
– nenasycené | 99,62 g |
–– mononenasycené | 83,17 g |
–– polynenasycené | 16,44 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 28,30 g |
Cholesterol | 582 mg |
Sodík | 4,92 g |
Sůl | 12,29 g |
Sacharidy | 334,62 g |
– cukry | 40,17 g |
––– laktóza | 13,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g syrových brambor | Brambor zimní | 800 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
250 g 250 g kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
1 svazek 1 svazek petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá | 80 g |
sůl | Sůl mořská |