Nutriční hodnoty (Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 410 kJ / 337 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 2,34 g |
– nasycené | 0,77 g |
– nenasycené | 1,04 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,95 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 17,55 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 67,50 g |
– cukry | 63,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4-5 4-5 větších kyselejších jablek | Jablko čerstvé | 675 g |
3 3 polévkové lžíce mandarinkové šťávy | Šťáva z mandarinky | |
3 3 polévkové lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2-3 2-3 polévkové lžíce medu | Med nepasterovaný | |
špetka špetka vanilky | Vanilkové lusky | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 bílý jogurt nebo jablečný jogurt, 150 ml | Jogurt kravský bílý 1,5% |