Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý sorbet z jablek, medu, mandarinkové a citronové šťávy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 410 kJ /
337 kcal
Bílkoviny2,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky2,34 g
– nasycené0,77 g
– nenasycené1,04 g
–– mononenasycené0,09 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,18 g
Vláknina17,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy67,50 g
– cukry63,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 větších kyselejších jablek Jablko čerstvé 675 g
3 3 polévkové lžíce mandarinkové šťávy Šťáva z mandarinky
3 3 polévkové lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu
2-3 2-3 polévkové lžíce medu Med nepasterovaný
špetka špetka vanilky Vanilkové lusky
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
1 1 bílý jogurt nebo jablečný jogurt, 150 ml Jogurt kravský bílý 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.