Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šneky s jablky a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 921 kJ /
4 044 kcal
Bílkoviny80,23 g
– z toho živočišné bílkoviny12,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,05 g
Tuky103,62 g
– nasycené17,39 g
– nenasycené79,19 g
–– mononenasycené53,72 g
–– polynenasycené25,47 g
––– omega 35,22 g
Vláknina36,03 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 209 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy679,69 g
– cukry231,17 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
3 PL 3 PL cukru Cukr bílý 75 g
5 PL 5 PL oleje Olej řepkový 55 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 625 g
1/2 kostky 1/2 kostky droždí Droždí pekařské lisované 21 g
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
5 dkg 5 dkg Hery Margarín 50 g
3 PL 3 PL cukru Cukr bílý 75 g
skořice Skořice ceylonská
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.