Nutriční hodnoty (Šneky s jablky a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 921 kJ / 4 044 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,05 g |
Tuky | 103,62 g |
– nasycené | 17,39 g |
– nenasycené | 79,19 g |
–– mononenasycené | 53,72 g |
–– polynenasycené | 25,47 g |
––– omega 3 | 5,22 g |
Vláknina | 36,03 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 209 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 679,69 g |
– cukry | 231,17 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
5 PL 5 PL oleje | Olej řepkový | 55 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2,5 hrnku 2,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 625 g |
1/2 kostky 1/2 kostky droždí | Droždí pekařské lisované | 21 g |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
5 dkg 5 dkg Hery | Margarín | 50 g |
3 PL 3 PL cukru | Cukr bílý | 75 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
rozinky | Rozinky |