Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s jablkem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 217 kJ / 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,72 g |
Tuky | 58,18 g |
– nasycené | 11,51 g |
– nenasycené | 41,81 g |
–– mononenasycené | 13,76 g |
–– polynenasycené | 28,05 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 14,38 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,92 g |
Sacharidy | 32,18 g |
– cukry | 25,32 g |
––– laktóza | 7,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
1 1 jablko (moučnaté) | Jablko čerstvé | 150 g |
50 g 50 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
4 lžíce 4 lžíce majonézy | Majonéza | 60 g |
100 g 100 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky | Bazalka sušená | 2.5 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |