Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerová pomazánka s jablkem a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 217 kJ /
769 kcal
Bílkoviny22,30 g
– z toho živočišné bílkoviny16,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,72 g
Tuky58,18 g
– nasycené11,51 g
– nenasycené41,81 g
–– mononenasycené13,76 g
–– polynenasycené28,05 g
––– omega 30,67 g
Vláknina14,38 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,92 g
Sacharidy32,18 g
– cukry25,32 g
––– laktóza7,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
1 1 jablko (moučnaté) Jablko čerstvé 150 g
50 g 50 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
4 lžíce 4 lžíce majonézy Majonéza 60 g
100 g 100 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené bazalky Bazalka sušená 2.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.