Nutriční hodnoty (Vepřové maso s broskvemi a česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 364 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,58 g |
Tuky | 32,29 g |
– nasycené | 6,04 g |
– nenasycené | 20,43 g |
–– mononenasycené | 16,08 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 10,18 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 3,80 g |
Sůl | 9,45 g |
Sacharidy | 23,03 g |
– cukry | 1,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřového plecka | Vepřová plec | 500 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 1.25 g |
1 lžička 1 lžička sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
1 lžička 1 lžička worčestrové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
3 - 4 3 - 4 čerstvé broskve | Dužina broskve čerstvá | |
1 1 hlava česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
hladká mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |