Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso s broskvemi a česnekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 364 kJ /
804 kcal
Bílkoviny104,08 g
– z toho živočišné bílkoviny99,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,58 g
Tuky32,29 g
– nasycené6,04 g
– nenasycené20,43 g
–– mononenasycené16,08 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 31,00 g
Vláknina10,18 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 3,80 g
Sůl9,45 g
Sacharidy23,03 g
– cukry1,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého černého pepře Pepř černý mletý 1.25 g
1 lžička 1 lžička sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 5 ml
1 lžička 1 lžička worčestrové omáčky Worcestrová omáčka 5 ml
3 - 4 3 - 4 čerstvé broskve Dužina broskve čerstvá
1 1 hlava česneku Česnek čerstvý 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.