Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané mleté maso se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 236 kJ /
2 685 kcal
Bílkoviny179,93 g
– z toho živočišné bílkoviny167,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky163,57 g
– nasycené72,21 g
– nenasycené80,21 g
–– mononenasycené64,86 g
–– polynenasycené15,36 g
––– omega 30,86 g
Vláknina20,21 g
Cholesterol 787 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,61 g
Sacharidy115,25 g
– cukry43,61 g
––– laktóza25,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 - 700 g 500 - 700 g mletého masa Vepřový ořez 600 g
1 1 květák (menší) Květák čerstvý
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 pórku (bílá část) Pórek čerstvý
asi 8 8 brambor Brambor zimní 400 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
250 g 250 g plátkového sýra (Eidam) Sýr kravský tvrdý 30% 250 g
250 g 250 g sladké smetany (lze i šlehačka) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku (lze i kečup) Protlak rajčatový 45 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.