Nutriční hodnoty (Zapékané mleté maso se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 236 kJ / 2 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 179,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 163,57 g |
– nasycené | 72,21 g |
– nenasycené | 80,21 g |
–– mononenasycené | 64,86 g |
–– polynenasycené | 15,36 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 20,21 g |
Cholesterol | 787 mg |
Sodík | 3,16 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 115,25 g |
– cukry | 43,61 g |
––– laktóza | 25,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 - 700 g 500 - 700 g mletého masa | Vepřový ořez | 600 g |
1 1 květák (menší) | Květák čerstvý | |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1 1 pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | |
asi 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
250 g 250 g plátkového sýra (Eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 250 g |
250 g 250 g sladké smetany (lze i šlehačka) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku (lze i kečup) | Protlak rajčatový | 45 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |