Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Orlovská halda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 486 kJ /
833 kcal
Bílkoviny73,54 g
– z toho živočišné bílkoviny65,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,16 g
Tuky31,14 g
– nasycené6,82 g
– nenasycené18,63 g
–– mononenasycené15,16 g
–– polynenasycené3,47 g
––– omega 30,09 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 554 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy60,92 g
– cukry7,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g kuřecích jater Játra kuřecí 150 g
150 g 150 g vepřové kýty Vepřová kýta 150 g
olej na smažení Olej řepkový
1 lžička 1 lžička chilli koření Chilli paprička mletá 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
Pepř Pepř černý
později sůl Sůl mořská
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
3 3 vetší brambory Brambor zimní 150 g
majoránka Majoránka sušená
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
celý kmín Kmín
olej na smažení Olej řepkový
Tvrdý sýr na posypání Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.