Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánoční hruškový závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 173 kJ /
3 627 kcal
Bílkoviny42,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,98 g
Tuky172,83 g
– nasycené69,33 g
– nenasycené100,74 g
–– mononenasycené39,32 g
–– polynenasycené61,42 g
––– omega 30,13 g
Vláknina28,33 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,88 g
Sacharidy399,70 g
– cukry204,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g lístového těsta Listové těsto 500 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g fíky Fíky sušené 50 g
50 g 50 g datle Datle sušené s peckou 50 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
100 ml 100 ml rumu Rum 100 ml
300 g 300 g hruškového kompotu Hruška zavařená 300 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
50 g 50 g loupaných mandlí Mandle loupané 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.