Nutriční hodnoty (Vánoční hruškový závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 173 kJ / 3 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,98 g |
Tuky | 172,83 g |
– nasycené | 69,33 g |
– nenasycené | 100,74 g |
–– mononenasycené | 39,32 g |
–– polynenasycené | 61,42 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 28,33 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 345 mg |
Sůl | 0,88 g |
Sacharidy | 399,70 g |
– cukry | 204,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g lístového těsta | Listové těsto | 500 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g fíky | Fíky sušené | 50 g |
50 g 50 g datle | Datle sušené s peckou | 50 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
100 ml 100 ml rumu | Rum | 100 ml |
300 g 300 g hruškového kompotu | Hruška zavařená | 300 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |