Nutriční hodnoty (Valašské frgále)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 53 707 kJ / 12 837 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 182,50 g |
Tuky | 657,70 g |
– nasycené | 403,94 g |
– nenasycené | 233,76 g |
–– mononenasycené | 204,28 g |
–– polynenasycené | 29,48 g |
––– omega 3 | 3,21 g |
Vláknina | 52,80 g |
Cholesterol | 2,74 g |
Sodík | 100 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 1 500,50 g |
– cukry | 388,92 g |
––– laktóza | 5,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
400 g 400 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 400 g |
240 g 240 g másla | Máslo kravské | 240 g |
240 240 cukru | Cukr bílý | |
60 g 60 g droždí | Droždí pekařské lisované | 60 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g másla (hery, oleje) | Máslo kravské | 500 g |
300 g 300 g moučkového cukru | Cukr bílý | 300 g |
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
3 sáčky 3 sáčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 24 g |
citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
skořice | Skořice ceylonská |