Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Valašské frgále)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie53 707 kJ /
12 837 kcal
Bílkoviny202,40 g
– z toho živočišné bílkoviny19,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny182,50 g
Tuky657,70 g
– nasycené403,94 g
– nenasycené233,76 g
–– mononenasycené204,28 g
–– polynenasycené29,48 g
––– omega 33,21 g
Vláknina52,80 g
Cholesterol 2,74 g
Sodík 100 mg
Sůl0,14 g
Sacharidy1 500,50 g
– cukry388,92 g
––– laktóza5,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
400 g 400 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 400 g
240 g 240 g másla Máslo kravské 240 g
240 240 cukru Cukr bílý
60 g 60 g droždí Droždí pekařské lisované 60 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
sůl Sůl mořská
500 g 500 g másla (hery, oleje) Máslo kravské 500 g
300 g 300 g moučkového cukru Cukr bílý 300 g
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
3 sáčky 3 sáčky vanilkového cukru Cukr vanilkový 24 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.