Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 367 kJ /
566 kcal
Bílkoviny54,13 g
– z toho živočišné bílkoviny45,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,13 g
Tuky25,62 g
– nasycené3,42 g
– nenasycené19,21 g
–– mononenasycené14,19 g
–– polynenasycené5,02 g
––– omega 31,41 g
Vláknina19,50 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 126 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy21,10 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vepřové kotlety (nebo kýty) Vepřová kotleta s kostí 250 g
1,5 lžíce 1,5 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
250 g 250 g hub podle sezóny (nebo žampióny) Hřib čerstvý 250 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 10 g
vývar (nebo voda) Vývar masový
oblíbené koření (drcený kmín) Pepř černý
oblíbené bylinky Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.