Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí, jablka a ananasu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 946 kJ / 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,15 g |
Tuky | 11,63 g |
– nasycené | 7,29 g |
– nenasycené | 3,66 g |
–– mononenasycené | 3,06 g |
–– polynenasycené | 0,60 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,48 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,10 g |
Sacharidy | 19,65 g |
– cukry | 18,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 250 g |
1/4 1/4 jablka | Jablko čerstvé | 37.5 g |
kousek kousek ananasu (je dáno chutí každého) | Ananas zavařený | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
4 lžíce 4 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |