Nutriční hodnoty (Celerovy krem s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 790 kJ / 3 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 146,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,65 g |
Tuky | 222,11 g |
– nasycené | 138,12 g |
– nenasycené | 81,18 g |
–– mononenasycené | 25,20 g |
–– polynenasycené | 55,98 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 17,25 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 33,85 g |
Sůl | 91,41 g |
Sacharidy | 164,44 g |
– cukry | 12,62 g |
––– laktóza | 1,98 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 200 g |
50 g 50 g pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 l 1 l bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 1000 g |
hrst hrst čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | |
máslo | Máslo kravské | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |