Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovy krem s koprem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 790 kJ /
3 296 kcal
Bílkoviny151,16 g
– z toho živočišné bílkoviny146,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,65 g
Tuky222,11 g
– nasycené138,12 g
– nenasycené81,18 g
–– mononenasycené25,20 g
–– polynenasycené55,98 g
––– omega 30,12 g
Vláknina17,25 g
Cholesterol 303 mg
Sodík 33,85 g
Sůl91,41 g
Sacharidy164,44 g
– cukry12,62 g
––– laktóza1,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g řapíkatého celeru Celer řapíkatý 200 g
50 g 50 g pórku Pórek čerstvý 50 g
1 1 brambor Brambor zimní 50 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 l 1 l bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 1000 g
hrst hrst čerstvého kopru Kopr nať čerstvý
máslo Máslo kravské
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 vařené vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.