Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Irský kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 743 kJ /
895 kcal
Bílkoviny92,81 g
– z toho živočišné bílkoviny82,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,25 g
Tuky25,20 g
– nasycené11,38 g
– nenasycené9,94 g
–– mononenasycené7,98 g
–– polynenasycené1,95 g
––– omega 30,33 g
Vláknina23,21 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 1,19 g
Sůl2,90 g
Sacharidy64,87 g
– cukry30,61 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 400 g 400 g jehněčího masa Jehněčí kýta 400 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 brambory Brambor zimní 100 g
trochu květáku - cca 4 růžičky růžičky Květák čerstvý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 PL 2 PL kečupu Kečup sladký 30 ml
olej Olej řepkový
2 snítky 2 snítky rozmarýnu Rozmarýn sušený
2 2 Bohaté bujóny hovězí (vanička) Bujón hovězí
2 2 Zeleninové bujóny Bujón zeleninový
1 kostka 1 kostka Masoxu Bujón hovězí 10 g
2 KL 2 KL mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
pepř Pepř černý
mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.