Nutriční hodnoty (Irský kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 3 743 kJ / 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 82,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,25 g |
Tuky | 25,20 g |
– nasycené | 11,38 g |
– nenasycené | 9,94 g |
–– mononenasycené | 7,98 g |
–– polynenasycené | 1,95 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 23,21 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 1,19 g |
Sůl | 2,90 g |
Sacharidy | 64,87 g |
– cukry | 30,61 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 400 g 400 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 400 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
trochu květáku - cca 4 růžičky růžičky | Květák čerstvý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 PL 2 PL kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
olej | Olej řepkový | |
2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 2 Bohaté bujóny hovězí (vanička) | Bujón hovězí | |
2 2 Zeleninové bujóny | Bujón zeleninový | |
1 kostka 1 kostka Masoxu | Bujón hovězí | 10 g |
2 KL 2 KL mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
mouka na zahuštění | Mouka pšeničná hladká |